Winactie samen met De Groene Meisjes!!

 

ohmat, hot custom printed yoga mat , debbie jongejan

Vind je deze yogamatten er ook niet heel tof uit zien? Ze zijn van OHMat en worden gemaakt van 100% ecofriendly materialen. Ze zijn geschikt voor alle stijlen van yoga en hebben prachtige designs. Het is weer eens wat anders dan een effen gekleurde mat en je zult er zeker mee opvallen in de yogaschool! De yoga matten kosten €84 en kun je online bestellen, via de website van OHMat, en ook in Amsterdam bij yogawinkel INFNTI aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam.

We mogen van Debbie, oprichtster van OHMat, een mooie dreamcather yoga mat weggeven aan een van onze lezers. Daar zeggen we natuurlijk nooit nee tegen, want we vinden het leuk om jullie blij te maken met cadeautjes.

Wat moet je doen om kans te maken op deze mooie yogamat ter waarde van €84? Laat een reactie achter onder dit artikel, waarin je meldt dat je meedoet. Ook zouden wij en OHMat het heel erg waarderen als je de OHMat Facebookpagina ging volgen – steun deze jonge onderneemster die een te gek product op de markt durft te brengen!

August 28, 2015 — OHMat Amsterdam
Tags: Store news

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.