ohmat, yoga mats, amsterdam, black, pink, krishna, krishna-pu-extra-strong-grip, debbie jongejan, dutch, oh mat, printed yoga mat

Debbie Jongejan – Yoga teacher & founder OHMat.

Debbie Jongejan is yoga teacher, de vrouw van voormalig monnik Liladhar en net moeder geworden van haar dochtertje Jeya. Daarnaast runt ze haar bedrijf OHMat Dutch Design Yoga Mats en is ze co-founder van de Love Out Loud Vegan Yoga Retreats.

Op 19 jarige leeftijd pakte Debbie in 1999 haar tas naar het verre Oosten. Een tas gevuld met karma die haar bewustzijn voedde met de smaak naar meer. Buiten die comfort-zone treden gaf haar een diepere verbinding met iets in zichzelf. Zitten en in stilte mediteren paste niet bij Debbie want zoals haar spiritueel teacher zegt: ‘Being Spiritual means you can not be Lazy. Everyday is a new day to develop your Consciousness’. En die actie pakt Debbie graag met beide handen aan want ’Without a fight, there is no real Yoga’.. Na jaren reizen over de weide wereld landde ze op Bali-Ubud, waar ze een tijdje woonde.

Hier behaalde Debbie haar yoga teacher degree en gaf ze yogales in de tempel van een lokale Priesteres. Na een traditionele waterceremonie kreeg ze de eerste ideeën van wat nu OHMat is door: unieke organic yogamatten met een diepere boodschap. Ze gelooft heilig in de verbindingen van ware liefde en dat we elkaars unieke talenten in Union veel beter kunnen laten stralen. En zo is ze gekomen met het idee voor de ‘Love Out Loud Vegan Yoga Retreats’ op Bali met haar sisters Isabella en Loulou van Go With The Glow.

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.