'What means Yoga to you'; for the Green Happiness..
ohmat, hot custom printed yoga mat , debbie jongejan, thegreenhappiness

Debbie Jongejan, eigenaresse van OHMat Dutch Design Yoga Mats, hot custom printed Yoga mats, global Yoga Teacher @ Love Out Loud Yoga retreats & Thai Yoga Massage therapeute:

‘Yoga voor mij is iets mysterieus, joy en bevrijding van mijn gedachtes en diepere connectie met mijn hart en die van anderen. Yoga voor mij houdt de wijsheid, de oorsprong van ons Universum en de absolute waarheid. Yoga heeft mij inmiddels de bewustzijn gegeven van deze zoete nectar van devotie waar ik van blijf peuzelen. De innerlijk wijsheid die zonder woorden, oordeel een pad is naar bevrijding. Om door ego heen te snijden, de illusie van de gedachtes, en de realisatie van de ultieme bron van liefde diep geworteld in mijn hart. Onaangetast… ‘

‘12 jaar geleden maakte ik mij eerste bewegingen op een yogamat. Nooit verwacht dat yoga mij elke keer weer zou voeden met zoete devotie. Mijn dagelijkse yoga practice, een mantra, een bloem, een ervaring, een ademhaling, alles is onderdeel van de circle of yoga die verweven is mijn leven. Dankbaar bestudeer ik dagelijks de yogafilosofie in het verre oosten van India tot Indonesië, maar zelfs hier in het nuchtere Amsterdam heeft yoga mij de ware liefde laten ervaren. Yoga is niet alleen te ervaren in externe materieel zaken of reizen, het is de reis van binnen die zonder grenzen en belemmeringen bewandeld kan worden. Een spirituele reis die ver voorbij de yogamat gaat en met zoveel dankbaarheid gedeeld kan worden in deze wereld.’

 Hele artikel via: the Green Happines

Leave a comment

Please note: comments must be approved before they are published.